Föreläsning Fokus

Föreläsning om målstyrning & fokus

En föreläsning som förändrar, utvecklar och lyfter klimatet på arbetsplatsen.

Föreläsning om mål och fokus

Visst skulle det va skönt om vi kunde ha en vägvisare med oss i tillvaron som alltid visade oss den "rätta" vägen men... vad är viktigast? Att nå fram till målet eller att göra resan? Och vad är egentligen ett mål?


Här får Du chansen att följa med på en resa som ger Dig de konkreta verktygen och den egna inre styrkan för att kunna sätta Dina segel för att ta Dig i en riktning som Du själv har valt. Under föreläsningen kommer i första hand målstyrningsprocessen att beröras. Vi tar tag i vad det är som stoppar oss från att nå hela vägen fram i olika situationer.


Konkreta och användbara verktyg

Följ med på en resa som tar Dig fram och tillbaka; från köksbordet till olika racebanor runt om i världen och tillbaka igen. En omtumlande och uppfriskande resa som bjuder in oss till mycket skratt och glädje men också att se de möjligheter som faktiskt finns runt omkring oss.
Föreläsningen ger oss mycket konkreta och användbara verktyg kring hur vi själva bättre ska kunna hantera vår vardag, vår stress och våra relationer. En föreläsning som förändrar, utvecklar och lyfter klimatet på arbetsplatsen.


Sist men inte minst – vi kommer att ha kul också!

"Personalen, ledningsgruppen...


...och jag själv är mycket väl nöjda med det arbete Lennart har utfört och på det sätt hans tankar och idéer hjälper oss i vårt fortsatta arbete. I vår handledning har det varit en del påminnelser, nya infallsvinklar och en del ”aha-upplevelser” vilket har varit uppskattat." Läs mer...


Fredrik Krait

Fredrik Krait, Tidigare Områdeschef Arbete och försörjning, Eskilstuna kommun

 

"TILLSAMMANS MED LENNART..."

"...Tillsammans med Lennart fick deltagarna på ett fritt och icke dömande sätt ventilera sina tankar och svårigheter i sökandet efter en lämplig väg mot egen försörjning. Deltagarna formade föreläsningarnas innehåll tillsammans med Lennart från gång till gång och därigenom blev det alltid ett relevant innehåll...".

Emma Larsson Beteendevetare, Eskilstuna kommun

"SVERIGES VIKTIGASTE..."

"...Landslag - Yrkeslandslaget har arbetat tillsammans med Lennart där han aktivt arbetat med att stärka individerna och laget genom Mental Coachning och föreläsning.


Lennart är definitivt en del av det svenska Yrkeslandslagets framgångar".

Patrik Svensson

Förbundskapten, Yrkeslandslaget

"INSPIRERANDE, LÄRORIKT OCH ROLIGT!..."

"...Alla borde få chansen att lyssna på Dig! 


Och - wow - vad du får igång tankeverksamheten!

Astrid

Halmstad