Föreläsningar

Föreläsningar

En föreläsning kan utveckla, förändra och lyfta människor.

Kraften i en föreläsning

Då och då behöver vi fylla på med mer energi eller introducera ett nytt projekt på ett positivt sätt. Det kan också handla om att ta tag i eller vända en nedåtgående spiral, skapa tydlighet och struktur eller på ett effektivt sätt få ett team att gå i samma riktning.


Jag har stor erfarenhet att föreläsa i olika sammanhang och för olika typer av företag, organisationer och föreningar.


Hör av dig med behov och önskemål så skräddarsyr vi just den föreläsning ni behöver.

Föreläsning om ledarskap


Ta ditt ledarskap till nästa nivå med en föreläsning om ledarskap och personlig utveckling. Föreläsningen kommer att ge dig konkreta och användbara verktyg att använda i ditt ledarskap. Både för Dig själv och andra.

Föreläsning om målstyrning och fokus 


En föreläsning som förändrar, utvecklar och lyfter klimatet på arbetsplatsen. Med fokus på användbara verktyg kring hur vi själva bättre ska kunna hantera vår vardag, vår stress och våra relationer. 

Föreläsning om mental träning på din arbetsplats


Förbättra samarbete och resultat på din arbetsplats och nå resultat ni inte trodde var möjliga. Men denna föreläsning får ni enkla och tydliga verktyg att använda för att nå era mål.

"Personalen, ...


...ledningsgruppen och jag själv är mycket väl nöjda med det arbete Lennart har utfört och på det sätt hans tankar och idéer hjälper oss i vårt fortsatta arbete. I vår handledning har det varit en del påminnelser, nya infallsvinklar och en del ”aha-upplevelser” vilket har varit uppskattat.


Fredrik Krait

Tidigare Områdeschef Arbete och försörjning, Eskilstuna kommun

 

"SVERIGES VIKTIGASTE..."

"...Landslag - Yrkeslandslaget har arbetat tillsammans med Lennart där han aktivt arbetat med att stärka individerna och laget genom Mental Coachning och föreläsning.


Lennart är definitivt en del av det svenska Yrkeslandslagets framgångar".

Patrik Svensson

Förbundskapten, Yrkeslandslaget

"SÅ INSPIRERAD SOM JAG..."

"...blivit under denna föreläsning är sjukt! Har nog aldrig varit så inspirerad förut. Skulle behöva Dig som

lifecoach! Allt Du sagt, visat och demonstrerat är nog det enda jag kommer att prata om de närmaste veckorna/åren!”

Hanna

Arboga

"DET ÄR MED GLÄDJE..."

"...och saknad jag idag kan se den effekt Lennart hade på deltagarna, hur han på ett unikt sätt, lyckades förena affärsutvecklingen, med ett enormt socialt och mänskligt patos för varje enskild deltagare, som de än idag vittnar om som den pusselbit de saknat under alla år i arbetslöshet".

Morgan Johansson

Sektionschef Arbetsförmedlingen