Föreläsning Laget och Jaget

Föreläsning

Laget och Jaget

Om hur den Mentala träningen utvecklar oss individuellt och tillsammans. En föreläsning för Föreningen, Laget, Företaget som inkluderar och utvecklar individ och Team.

Mental träning i föreläsningsformat

Vad skulle det kunna betyda om vi i föreningen eller på arbetsplatsen började jobba med Mental Träning? Hur skulle våra resultat påverkas? Hur skulle vårt samarbete utvecklas? Våra relationer? Vårt team?


I denna föreläsning jobbar vi tillsammans på ett pedagogiskt och humoristiskt sätt med enkla och tydliga verktyg som Ni/Du kan använda Er av omedelbart. Jag kan garantera många aha-upplevelser.


Jag har haft förmånen och förtroendet att få vara delaktig i denna process hos såväl klubbar, företag som för individer. Jag har sett de positiva resultaten av medvetna val och haft förmånen att dela deras glädje när de har hittat och nått sina uppsatta mål.


Det kan handla om att prestationsmässigt vara på topp vid ett speciellt tillfälle, att hitta rätt fokus för en uppgift eller helt enkelt hitta motivation för att ta tag i någonting.


Det är nu över 30 år sedan jag började jobba med Mental Coaching/Träning och under denna tid har jag hjälpt många människor, lag, föreningar och företag att ”peaka” och prestera vid rätt tillfälle. Att hjälpa dem att nå de där höjderna de inte trott var möjligt.


Tidigare kunder

Mina kunder är idag allt från några av världen mest framgångsrika idrottare till klubbar, lag, företag /personalgrupper som vill komma vidare och ta nästa steg i sin utveckling.
Jag jobbar idag med såväl föreläsningar som ndividuellt arbete och Team/gruppaktiviteter för exempelvis idrottsklubbar, privatpersoner och företag och Landslag.


Vilka mål skulle Du/Ni vilja nå?

"Lennarts hjälpte...


"...även enskilda spelare som hade problem med inställning, humör, prestationsångest, ätstörning osv.


Kan nämna en spelare som hade stora delar av dessa symptom, som redan efter några träffar visade tecken på mer välmående och presterade bättre. Just denna spelaren utvecklades under första säsongen till en av laget bästa spelare och blev också en lag spelare, som hon inte varit tidigare." Läs mer.


Jonas Kruse

Innebandytränare och Expertkommentator SVT Sport

 

"UNDER DESSA DRYGT..."

"...Att vara på topp och hela tiden kunna prestera mitt yttersta är en nödvändighet i mitt yrke och utifrån det vill jag peka på några av anledningarna till att jag har valt att jobba med Lennart Augustsson...".

Pontus Tidemand

Världsmästare 2017

"LENNART HAR FÅTT MIG..."

"...att bli ärlig mot mig själv och inse hur jag egentligen känner/mår, där under skalet.


Även om det är en tuff resa, så tror jag starkt på att det är den man behöver ta, för att på djupet må bättre och bättre....".

Mikaela Åhlin-Kottulinsky

Svensk Mästare 2021

"ATT VINNA MÄSTERSKAPET..."

"...var en lång process. Säsongen hade både stora segrar och svåra förluster.


Jag är skyldig ett stort tack till min mentala tränare Lennart Augustson för att du guidat mig de senaste 5 åren och hjälpt mig att bli den man jag är idag..."

Timmy Hansen

Världsmästare i Rallycross 2019