Coaching

Nå dina mål och prestera på topp

Coaching

Varför coaching?

Då och då i livet så ställs vi inför utmaningar där vi kan behöva hjälp för att nå våra tänkta resultat. Det kan handla om att prestationsmässigt vara på topp vid ett speciellt tillfälle, att hitta rätt fokus för en uppgift eller helt enkelt hitta motivation för att ta tag i någonting.


Kunder och uppdrag inom coaching

Det är nu över 30 år sedan jag började jobba med olika typer av Coaching. Under denna tid har jag  hjälpt många idrottare, ledare och företag att nå sina mål och prestera på topp. Jag har hjälpt människor att uppnå mål och resultat de inte trott var möjliga.


Jag har också haft förmånen och förtroendet att få vara med i processer där människor tagit tag i olika livssituationer, hjälpt dem att ändra och sätta fokus där fokus ska vara och  det är en sann lycka att få var med och dela deras glädje när de har hittat och nått sina uppsatta mål.


Mina kunder inom detta område är idag allt från elitidrottare, motionärer som vill nå bättre resultat, till människor som i sin vardag, i sitt liv och/eller i sitt arbete vill/behöver  utveckla sitt fokus och må bättre.
Jag jobbar idag både individuellt och med gruppaktiviteter för exempelvis idrottsklubbar, privatpersoner och företag och Landslag.


Coaching för dig

Det kanske är dags för Dig att ta tag i någonting viktigt i Ditt liv? Läs mer om olika typer av coahing nedan. Du är alltid välkommen att ta en kontakt så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa Dig eller Er att nå Dina/Era mål.

Business Coaching 


Business Coaching är det mest fokuserade sättet för dig eller för din verksamhet att få ut mesta möjliga av de resurser som finns till förfogande. Här sätter vi fokus på verksamheten och dess möjligheter. 

Mental coaching


Då och då i livet så ställs vi inför utmaningar där vi kan behöva hjälp för att nå våra tänkta resultat. Det kan handla om att prestationen ska vara på topp vid ett speciellt tillfälle, att hitta rätt fokus för en uppgift eller helt enkelt hitta motivation för att ta tag i någonting.

"Jag fick ofta frågan...


...om jag var nervös eller kände någon press, men svaret var alltid nej. Såklart man är lite smånervös när man står på startplattan, men så mycket som jag njöt och hade kul den helgen har jag aldrig haft innan, och det är mycket tack vare Lennart.

Läs mer.


Klara Svensson

Svensk mästare 2021 i Rallycross

 

"SVERIGES VIKTIGASTE..."

"...Landslag - Yrkeslandslaget har arbetat tillsammans med Lennart där han aktivt arbetat med att stärka individerna och laget genom Mental Coachning.


Lennart är definitivt en del av det svenska Yrkeslandslagets framgångar".

Patrik Svensson

Förbundskapten, Yrkeslandslaget

"VI ÄR MYCKET VÄL NÖJDA..."

"...med det arbete Lennart har utfört och på det sätt hans tankar och idéer hjälper oss i vårt fortsatta arbete.


I vår handledning har det varit en del påminnelser, nya infallsvinklar och en del ”aha-upplevelser” vilket har varit uppskattat.

Fredrik Krait

Tidigare Områdeschef Arbete och försörjning, Eskilstuna kommun

"DET ÄR MED GLÄDJE..."

"...och saknad jag idag kan se den effekt Lennart hade på deltagarna, hur han på ett unikt sätt, lyckades förena affärsutvecklingen, med ett enormt socialt och mänskligt patos för varje enskild deltagare...".

Morgan Johansson

Sektionschef Arbetsförmedlingen