Yrkeslandslaget

Yrkeslandslaget

Framgång genom mental coaching

Mental tränare till Yrkeslandslaget

Sedan några år tillbaka har jag det stora privilegiet och förtroendet att vara en del av detta landslag. I min roll som Mental Tränare träffar jag såväl dletagare som experter, lagledare och andra representanter på samtliga läger och sammankomster innan tävlingarna äger rum. Jag jobbar i dessa sammanhang såväl individuellt som teammässigt för att förbereda både tävlande och experter på bästa möjliga sätt.


Sedan 1995 har Yrkeslandslaget representerat Sverige i ett stort antal Yrkes-EM och Yrkes-VM. Även om nya deltagare kommer till så ger Yrkeslandslaget unga yrkesutbildade chansen att visa upp sina kunskaper och sin yrkesskicklighet.
Yrkeslandslaget är unikt. Alla med helt olika yrkesinriktningar, alla specialister inom sitt område. Alla goda förebilder och viktiga ambassadörer för svensk yrkesutbildning. Deras deltagande på yrkestävlingar bidrar också till att många unga upptäcker fördelarna och karriärmöjligheter som ges efter en yrkesutbildning.

Tävlar mot världseliten i Yrkes-EM och Yrkes-VM
I Yrkes-EM och Yrkes-VM tävlar Yrkeslandslaget mot världseliten i en rad olika yrken. Ungdomarna i laget arbetar stenhårt och tränar målmedvetet för att ta Sverige till toppen. Sverige har tidigare tagit hem flera medaljer, vid senast Yrkes-VM i Kazan 2019.


Senast tävlade Yrkeslandslaget på Yrkes-VM i Kazan. Det var då 28 deltagare i laget som tävlade i 25 olika yrkesgrenar. Efter fyra intensiva tävlingsdagar avslutades Yrkes-VM 2019. Totalt blev det ett silver, tre brons och sex ”Medallion for Excellence” till det svenska Yrkeslandslaget.


Nästa stora tävling för det svenska Yrkeslandslaget är Yrkes-VM i Shanghai 2022.

"Sveriges viktigaste landslag ...


..var en lång process. Säsongen hade både stora segrar och svåra förluster.


Yrkeslandslaget har arbetat tillsammans med Lennart där han aktivt arbetat med att stärka individerna och laget genom Mental Coachning.


Lennart är definitivt en del av det svenska Yrkeslandslagets framgångar".


Patrik Svensson

Förbundskapten, Yrkeslandslaget

 

"LENNART HAR FÅTT MIG..."

"...att bli ärlig mot mig själv och inse hur jag egentligen känner/mår, där under skalet.


Även om det är en tuff resa, så tror jag starkt på att det är den man behöver ta, för att på djupet må bättre och bättre....".

Mikaela Åhlin-Kottulinsky

Svensk Mästare 2021

"UNDER DESSA DRYGT..."

"...Att vara på topp och hela tiden kunna prestera mitt yttersta är en nödvändighet i mitt yrke och utifrån det vill jag peka på några av anledningarna till att jag har valt att jobba med Lennart Augustsson...".

Pontus Tidemand

Världsmästare 2017

"ATT JOBBA MED..."

"...Lennart har givit mig otroligt mycket i mitt ledarskap. Han har med enkla metoder givit mig energi att lösa svåra  arbetsuppgifter. Han har fått mig mer organiserad och strukturerad i mitt arbete.

Efter att ha arbetat med Lennart känner jag mig  tryggare i min ledarskapsroll ..."

Magnus Lampert

Förbundskapten för Svenska Bangolfförbundet.