Team-och Ledarutveckling i Naturmiljö

Skräddarsydda Event för Team och Ledare i olika Naturmiljöer 

Att genomföra Team- och Ledarskapsutveckling i naturmiljöer innebär att Ni som Team/Ledare kommer att komma i omedelbar kontakt med den faktiska situationen som behöver hanteras. De primära delarna av att vistas i naturen ger hela tiden möjlighet att konkret se hur vi hanterar olika problem och därefter applicera in detta i vår egen verklighet. Allt från hur vi tillsammans skapar vårt skydd för natten till hur vi fixar vår mat och hur vi samarbetar, planerar och genomför vår vistelse.

Att Du/Ni dessutom får en fantastisk upplevelse som skapar minnen gör det hela ännu bättre.


Ta med Projektgänget, kollegorna,  Ledningsteamet  eller varför inte en eller flera kunder på en utvecklande och härlig upplevelse som bygger en positiv gemensam framtid. 

Vi vandrar, paddlar Packraft, flugfiskar och övernattar i tält, under tarp eller i vindskydd. Vi lagar vår mat tillsammans utifrån den meny vi kommit överens om tidigare och vi äter gott.


Här mitt ute i en fantastisk natur lär vi känna varandra ännu bättre och pratar om angelägna ämnen runt lägerelden. Om stort, om smått och om Ingenting.


En annorlunda och fantastisk möjlighet att komma både Dig själv och Dina medarbetare närmre samtidigt som vi kommer ner i tempo, mår bra och skapar bra minnen.


Detta är ett uppdrag som vi skräddarsyr tillsammans med Er utifrån Era tankar, syften och önskemål.


Låt oss prata om det.

Lång erfarenhet av natur och friluftsliv


Sedan drygt 30 år har jag utbildat både människor och företag. Jag har lärt mig en del själv också under tiden. Bland annat värdet av att deltagaren själv upplever sig förstå och utvecklas samtidigt som man tycker att det är stimulerande och kul. Därför vet jag att du kommer att bli nöjd när du väljer att följa med på en naturupplevelse med mig.


Jag genomför en mängd olika typer av event och naturupplevelser. Anpassat utifrån noggranna samtal tillsammans med Dig och utifrån era önskemål och behov. Vill Du lära Dig flugfiska? Vill Du lära Dig Packrafting eller gå på varg eller älgspaning? 

Vi kan stigarna och vattnen.
Säljutbildning 


I denna utbildning förser jag dig med hjälpmedlen och de verktyg du behöver för att du i din säljroll enklare och effektivare ska lyckas bearbeta din marknad och dina kontakter.

Det goda samtalet


Ledarskapssamtal runt en lägereld. Det goda samtalet kring mitt förhållningssätt till mig själv och mitt ledarskap. Hur tänker jag? Vad kan jag utveckla?

"Jag har varit ...


...på många ledarskapsutbildningar men utbildningen av Lennart Augustsson gav mig och gruppen en helt ny och inspirerande syn på vad bra ledarskap är egentligen. Vi fick värdefull insikt om vår egen roll som ledare och hur vi utifrån oss själva på bästa sätt kan leda andra.


Många ledarskapsutbildningar som jag deltagit i bygger på en stereotyp mall och "mekaniska" tekniker vilket i slutändan fungerar rätt dåligt i praktiken. Lennart gav oss praktiska ledarskapsverktyg utifrån våra egna förutsättningar.


Jag och hela gruppen är super nöjda – bästa ledarskapsutbildningen jag varit med om."


Roland Sjölund

Regional Director Scandinavia and Baltics/ Managing

Director at Kyäni Europe AB.

 

"COACHNINGEN HAR..."

"...bidragit till en mer målinriktad och fokuserad verksamhet. I tillägg till att Lennart har gett oss solid rådgivning om hur olika situationer bör hanteras, samt hur vi kan växa, så har han
även agerat bollplank i flera frågor...".

Larry & Malin Nilsson

ALARM-tjänst

"SVERIGES VIKTIGASTE..."

"...Landslag - Yrkeslandslaget har arbetat tillsammans med Lennart där han aktivt arbetat med att stärka individerna och laget genom Mental Coachning.


Lennart är definitivt en del av det svenska Yrkeslandslagets framgångar".

Patrik Svensson

Förbundskapten, Yrkeslandslaget

"ATT JOBBA MED..."

"...Lennart har givit mig otroligt mycket i mitt ledarskap. Han har med enkla metoder givit mig energi att lösa svåra  arbetsuppgifter. Han har fått mig mer organiserad och strukturerad i mitt arbete.

Efter att ha arbetat med Lennart känner jag mig  tryggare i min ledarskapsroll ..."

Magnus Lampert

Förbundskapten för Svenska Bangolfförbundet.