Utbildning

Utbildning

Riktigt bra utbildningar som får dig och ditt företag att växa

Lång erfarenhet av utbildning

Sedan drygt 30 år har jag utbildat både människor och företag. Jag har lärt mig en del själv också under tiden. Bland annat värdet av att deltagaren själv upplever sig förstå och utvecklas samtidigt som man tycker att det är stimulerande och kul. Därför vet jag att du kommer att bli nöjd när du väljer att gå en utbildning hos mig.


Jag genomför en mängd olika utbildningar anpassat efter era önskemål och behov. Bland annat inom ledarskap, entreprenörskapg, presentationsteknik och  marknadsföring. Men jag håller också i utbildningar inom andra områden. Kontakta mig gärna om du är intresserad så pratar vi ihop oss.


Läs mer om utbildning inom sälj och ledarskap nedan.


Säljutbildning 


I denna utbildning förser jag dig med hjälpmedlen och de verktyg du behöver för att du i din säljroll enklare och effektivare ska lyckas bearbeta din marknad och dina kontakter.

Det goda samtalet


Ledarskapssamtal runt en lägereld. Det goda samtalet kring mitt förhållningssätt till mig själv och mitt ledarskap. Hur tänker jag? Vad kan jag utveckla?

"Jag har varit ...


...på många ledarskapsutbildningar men utbildningen av Lennart Augustsson gav mig och gruppen en helt ny och inspirerande syn på vad bra ledarskap är egentligen. Vi fick värdefull insikt om vår egen roll som ledare och hur vi utifrån oss själva på bästa sätt kan leda andra.


Många ledarskapsutbildningar som jag deltagit i bygger på en stereotyp mall och "mekaniska" tekniker vilket i slutändan fungerar rätt dåligt i praktiken. Lennart gav oss praktiska ledarskapsverktyg utifrån våra egna förutsättningar.


Jag och hela gruppen är super nöjda – bästa ledarskapsutbildningen jag varit med om."


Roland Sjölund

Regional Director Scandinavia and Baltics/ Managing

Director at Kyäni Europe AB.

 

"COACHNINGEN HAR..."

"...bidragit till en mer målinriktad och fokuserad verksamhet. I tillägg till att Lennart har gett oss solid rådgivning om hur olika situationer bör hanteras, samt hur vi kan växa, så har han
även agerat bollplank i flera frågor...".

Larry & Malin Nilsson

ALARM-tjänst

"SVERIGES VIKTIGASTE..."

"...Landslag - Yrkeslandslaget har arbetat tillsammans med Lennart där han aktivt arbetat med att stärka individerna och laget genom Mental Coachning.


Lennart är definitivt en del av det svenska Yrkeslandslagets framgångar".

Patrik Svensson

Förbundskapten, Yrkeslandslaget

"ATT JOBBA MED..."

"...Lennart har givit mig otroligt mycket i mitt ledarskap. Han har med enkla metoder givit mig energi att lösa svåra  arbetsuppgifter. Han har fått mig mer organiserad och strukturerad i mitt arbete.

Efter att ha arbetat med Lennart känner jag mig  tryggare i min ledarskapsroll ..."

Magnus Lampert

Förbundskapten för Svenska Bangolfförbundet.