Om Lennart

OM LENNART AUGUSTSSON

Jag hjälper dig att utvecklas och nå dina mål 

Bakgrund

Det är nu över 30 år sedan jag började arbeta med handledningar, utbildningar, coaching, mental coaching, businesscoaching samt föreläsningar och workshops. Under denna tid har jag haft förmånen att hjälpa många människor och företag att nå sina mål och prestera på topp och uppnå mål och resultat de inte trott var möjliga. 


Utbildning 

Har en brokig bakgrund med en mängd olika utbildningar varav många är genomförda utanför Sverige.Här kommer en del av dem:

Läst  Pedagogik 60 p  vid Högskolan i Karlstad

KBT-Terapeut 

Utbildad Naturguide på Skog/Sjö/Fjäll

Utbildad Skådespelare vid Lee Strasberg Actor Studio, 2 år         

Internationell Coaching/ Business Coaching vid Skandinaviska Ledarhögskolan

Ett flertal olika säljutbildningar samt Ledarutbildningar vid ISL Institute            

Läst Marknadsföring och Reklam vid RMI Bergh under 1 år                                                            

Certifierad DISC-analytiker från Ensize

Beteendevetenskap inom områdena, Ledarskap, NLP, Konflikthantering, Mål och Rollanalys, Personlig Chefsprofil, Coaching

Genomgått Business Mastery 1 och Business Mastery 2 samt Wealth Mastery, Unleash the power within (coaching, MT), The Time of Your Life (coaching, MT), Psychology, The Work, The law of attraction, Business Strategies, Sales Management

Har förutom detta en Högre Utbildning inom Options och aktieanalys 

    

Har dessutom genomgått ett stort antal utbildningar inom beteendevetenskap, filosofi, ekonomi, marknadsföring samt försäljning i England, USA, Frankrike, Österrike samt Fiji.

Exempelvis:

Antony Robbins Business University                                                             

Utbildare har varit några av världens ledande inom sina respektive områden:

Antony Robbins, Byron Katie, Bob Proctor, Chet Holms, Keith Cunningham, Chuck Mellon, Robert Kiyosaki


 Uppdrag och kunder

Mina uppdragsgivare är allt från Statliga verk, Landslag, kommuner till privata företag och privatpersoner från olika delar av Sverige. Jag handleder och coachar såväl olika projektgrupper, styr/ledningsgrupper, elitidrottare, privatpersoner, företagare som organisationer i mentala processer, strategisk företagsutveckling, individutveckling samt grupprocesser.


Sedan 2013 har jag arbetat som mental tränare och Idrottspsykoglogisk Rådgivare åt landslag inom Svenska Bilsportförbundet. Jag är även mental tränare åt ett antal privatteam inom bildsport. Jag har också förmånen att vara mental tränare och Idrottspsykoglogisk Rådgivare åt Yrkeslandslaget Sverige där mitt arbete förutom individuella samtal med de tävlande också innebär såväl workshops som föreläsningar och handledningar med de tävlande och de experter som är representerade i organisationen. 

Naturintresset har alltid varit en stor del av mitt liv. I naturen hittar jag lugn, ro och mental styrka och balans. Detta är något som många av mina uppdragsgivare också har uppskattat på våra utfärder.


Kontakta mig gärna

Kontakta mig gärna! Ett första möte kostar ingenting och innebär inte några förpliktelser. Under det första mötet diskuterar vi eventuell problemformulering, mötesagenda och upplägg på våra eventuella framtida möten, samarbete alternativt upplägg på föreläsning/utbildning. Finns möjligheten kommer jag gärna till dig om avstånd och tid tillåter. Det är först när Du har bestämt dig som vi skriver en överenskommelse oss emellan.


Tveka inte, kontakta mig så pratar vi ihop oss! 

Kontakt

Lennart Augustsson

Kontoret i Arvika är beläget i en villa relativt centralt i stan. Lägg in Björkvägen 10 på din GPS så är det lätt att hitta och gott om parkeringsplatser att tillgå. 


Vill Du träffa mig på annan ort? Låt oss prata om var så löser vi det!

GDPR


Jag värnar alltid om mina kunders trygghet, integritet och personuppgifter och uppfyller dataskyddsförordningen (GDPR). Jag anpassar också mitt kvalitetsledningssystem enligt gällande lagar.


Du är alltid välkomna att höra av Dig om du har funderingar eller frågor! Du har alltid rätt att veta vilka uppgifter vi har som rör just dig och kan närsomhelst begära att vi raderar dina uppgifter. Avregistrering sker genom att du meddelar mig på: lennart@lennartaugustsson.se